Ai cautat un an intreg apartamentul ideal pentru nevoile tale si ale familiei, bugetul nu-ti permite investitii suplimentare, vrei sa te muti, chiar din ziua semnarii actelor la notariat, intr-un apartament renovat, mobilat si utilat.

Ai un buget pentru investitii si vrei sa obtii venituri suplimentare din inchirierea rapida a apartamentului achizitionat. Cunosti avantajele zonei si stii ca il vei inchiria usor iar faptul ca e deja mobilat complet e informatia care te ajuta sa decizi intre ofertele pe care le ai in prezent.

Indiferent ce te-a adus aici, aceasta oferta iti va retine atentia.

Apartamentul este situat la etajul 8 intr-un bloc construit in 1984 in zona Lacul Tei, un cartier cautat atat pentru spatiile verzi, scoli si gradinite cat si pentru accesul facil spre zona zero a distractiei din Bucuresti, cluburile si terasele din zona Floreasca. Apartamentul a fost renovat integral in 2015 si este mobilat si utilat complet, dotat cu masina de spalat rufe, plita electrica, cuptor gaz, hota, frigider, televizoare, aparat de aer conditionat, cuptor cu microunde. Poate fi locuit din prima zi fara a necesita investitii suplimentare. Apartamentul, cu o suprafata utila de 51,56 mp, are 2 camere, este decomandat, compus din hol, sufragerie, dormitor, baie, bucatarie si balcon, toate incaperile fiind amenajate si mobilate, oferind confort si spatii de depozitare.

Blocul este in curs de reabilitare termica, fiecare scare este dotata cu cate 2 lifturi.