Va propun pentru inchiriere o vila pitoreasca situata in zona Dorobanti, pe Intrarea Bitolia, adiacent strazii Radu Beller. Vila construita in 1940 a fost renovata integral in 2016 si asteapta acum primul utilizator.

Vila are demisol, parter, etaj, mansarda si pergola acoperita,  suprafata utila este de 216 mp, distribuiti in 10 camere, 5 grupuri sanitare si o bucatarie, la care se adauga spatii de depozitare, terase si curtea exterioara individuala de 206 mp.

Imobilul este termoizolat aproape in intregime cu vata bazaltica de 10 cm grosime, are ferestre din PVC cu geam termopan tripan marca Veka – Germania,  usi de interior din stejar masiv si molid masiv noi, parchet lemn masiv si stratificat nou, instalatia sanitara , de incalzire  si electrica schimbate integral, centrala termica Vaillant de 32 kW in condensatie si Boiler Vaillant de 180 l, obiecte sanitare si baterii marca Ideall & Standard Germania, sistem de supraveghere cu 4 camere de luat vederi, videointerfon la poarta de intrare pietonala, 7 unitati de aer conditionat de 12.000 btu fiecare. Interiorul este renovat integral, zugravit  cu lavabil de cea mai buna calitate Savana cu Teflon.

Strada este linistita cu trafic moderat, oferind intimitate si conditii optime pentru orice destinatie si activitate.

Imobilul se inchiriaza pe termen lung.